Questa Business Law sluit zich aan bij EY Law.

Beste klanten,

Wij wensen u graag op de hoogte te brengen van het feit dat de afdeling Questa Business Law zich vanaf 1 november 2019 aansluit bij EY Law. 

Het Questa Bouwteam blijft bestaan onder de naam Questa Law. Wij wensen hen te bedanken voor de jarenlange samenwerking.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met EY Law de perfecte partner gevonden hebben om verder te groeien en u nog beter te kunnen ondersteunen.  Wij vervoegen bij EY Law meer dan 40 advocaten en zullen in multidisciplinaire teams werken. Hierdoor kunnen we u nog beter en gerichter in meerdere facetten van uw bedrijfsvoering- en groei begeleiden en adviseren. 

Voor u als klant hoeft dit geen verandering in te houden. Het volledige team van Questa Business Law blijft in Antwerpen gevestigd:  EY LAW, Borsbeeksebrug 26, 2600 Berchem en blijft ter uwer beschikking.  U kan het team op deze e-mails contacteren:

Dirk Beeckman: dirk.beeckman@be.ey.com
Kelly Matthyssens: kelly.matthyssens@be.ey.com
Ilka Buys: ilka.buys@be.ey.com
Ellen Peeters: ellen.peeters@be.ey.com
Eline Goris: eline.goris@be.ey.com

Ik hoop u binnenkort persoonlijk wat meer toelichting te kunnen geven, maar mocht u al vragen of bezorgdheden hebben, kan u mij steeds contacteren. 

Het Questa Business Law team wenst u ook nog uitdrukkelijk te bedanken voor onze samenwerking en hoopt deze met u in de toekomst, onder de vlag van EY Law, verder te kunnen zetten.

Met vriendelijke groeten,

Dirk Beeckman

Tel 0476/490 850