Advocaat Kelly

Kelly Matthyssens behaalde een diploma rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2013. Zij startte haar carrière als advocaat in 2014.

Kelly Matthyssens studeerde in 2013 af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Haar interesse ging vooral uit naar het ondernemingsrecht, waardoor ze in haar master jaren opteerde voor een major ondernemingsrecht, gecombineerd met een minor Europees en internationaal recht.

Na haar opleiding aan de UA specialiseerde ze zich verder in de intellectuele eigendomsrechten door het volgen van de Advanced Master in IP/ICT and Media Law aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Ze vervoegde in 2014 Questa Advocaten, waar ze het team van Dirk Beeckman versterkt. Ze heeft zich gespecialiseerd in het ICT-recht en houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen, reviewen en onderhandelen van een brede waaier aan ICT-gerelateerde contracten (cloud overeenkomsten, consultancy, softwarelicenties, software ontwikkeling, reseller overeenkomsten, data protection agreements, …).